Donează carte, donează ştiinţă!

Știai că sunt mulți tineri care caută manuale, culegeri, atlase, compendii, toate cu conținut științific, pentru a studia mai mult?

Dacă ai culegeri de biologie, de chimie, de fizică, de matematică, pentru Examenul de Bacalaureat, pentru admiterea la facultate sau orice alte cărți cu conținut științific, iar ție nu-ți mai folosesc, ne-am bucura dacă ai face o faptă bună, donându-le.

În cazul în care vă hotărâți să donați, luați legătura cu noi: clubstiintificturda@gmail.com. Dacă sunteți din apropiere, vă așteptăm în Turda, pe strada Vasile Alecsandri, numărul 7 pentru a dona cărțile/culegerile.

Toate cărțile donate vor fi vizibile pe site-ul nostru goscienceturda.ro astfel încât cei care au nevoie de aceste resurse să le poată solicita. Poți alege chiar tu, cel care ai donat, altă carte, la schimb, dintre cele disponibile!

Avem convingerea că vei dona cărți într-o stare bună, astfel încât cel care are nevoie de aceasta să o poată folosi așa cum se cuvine.

Noi îi sprijinim pe toți elevii să învețe, oferindu-le cărțile primite de la voi! Suntem încrezători că o să vă alăturați acestei acțiuni, oferindu-le și altora șansa de a se bucura de valoarea științifică unei cărți, așa cum ați făcut fiecare dintre voi!

Ținem să vă mulțumim pentru orice mic efort depus cu scopul de a sprijini studiul în rândul tuturor elevilor prin donarea unor cărți care pentru voi și-au pierdut utilitatea!

 

La fel cum a spus și Albert Einstein “Convingerea mea personal este că dezvoltarea ştiinţei urmăreşte în primul rând să satisfacă pura nevoie de cunoaştere”, vă încurajăm așadar să dați fiecăruia șansa de a învăța, de a acumula noi cunoștințe și de a se bucura de o carte pe care voi nu o mai folosiți!