Formular 3,5%


Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit poate ajuta tinerii dornici să descopere științele exacte prin amenajarea unui club al științelor în Turda. Ne dorim să creăm un loc al descoperirilor și al cercetării, dotat cu echipamente specifice: microscoape, truse și instrumente de laborator.

Acesta este un gest mic, care nu costă nimic, dar care susține desfășurarea unor activități în folosul comunității. Îl putem numi parteneriat pentru că împreună putem contribui la construirea unei comunități educate. Intenția noastră este să sporim zona de confort a celor care doresc să acumuleze informații din domeniile științei, să le oferim un mediu propice astfel încât fiecare dintre ei să își poată manifesta pasiunea, curiozitatea și interesul față de cunoaștere, cu atât mai mult cu cât peste 30% din meseriile viitorului au legătură cu discipline precum biologia, fizica, chimia. A stăpâni noțiuni din aceste domenii poate să fie un bun start pentru o viitoare carieră de succes!

Dacă doriți să ne susțineți activitățile noastre, puteți să donați 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit, completând formularul de mai jos.

 


Datele noastre de identificare

 

Nume CIF Cont Bancar Sediu
ASOCIAȚIA CLUB ȘTIINȚIFIC TURDA 42330640 RO35OTPV200001256164RO02 Strada Vasile Alecsandri, nr.7, Turda
Trimiteți formularul completat printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 25 mai 2021, direct către noi, la adresa noastra de email pentru a putea fi depus în la timp la ANAF.

Vă mulţumim!