Echipa noastră

Suntem o echipă dedicată, care depunde zilnic muncă pentru a realiza toate aceste proiecte îndrăzneţe.

26952158_1564737533619411_2052908845684191724_o
Preşedinţii Asociaţiei

Ligia predă biologia la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” , își propune să-i pună în valoare pe tinerii performeri, iar în acest demers este sprijinită de soțul ei, Vasile. Decizia de a înființa Clubul Științific îi aparține, inspirată fiind de ideile elevilor săi, în compania cărora petrece zilnic mult timp de calitate. Intenția ei este să sporească zona de confort a celor care doresc să acumuleze informații din domeniile științei, să le ofere un mediu propice, astfel încât fiecare dintre ei să își poată manifesta pasiunea, curiozitatea și interesul față de cunoaștere și, de ce nu, să beneficieze de un bun start pentru o viitoare carieră de succes!

Fondator

Unul dintre fondatorii GoScience este şi Crina, care ocupă postul de National Sales Manager la ACS Total Software SRL. Manifestă un interes sporit pentru educarea tinerei generații, în special pentru a le cultiva aptitudini
antreprenoriale de succes. A înțeles că cea mai bună investiție este în educație și de aceea s-a
alăturat echipei, sporind astfel șansele ca proiectele Clubului Științific să aibă rezultatele
preconizate.

Fondator

Andreea, profesor de biologie la Colegiul Tehnic Turda, cu o bogată experiență în domeniul științific
acumulată în cei 17 ani de carieră didactică, la care se adaugă: master în domeniul geneticii vegetale,
doctorat în specializarea microbiologiei și numeroase cursuri postuniversitare, autor a peste 30 de
lucrări în domeniul biologiei. Deține competențe variate în domenii ca: biologia, medicina veterinară,
terapia asistată de animale, informatică, voluntariat și coordonare de activități pentru tineri.

Voluntar Tehnic

Rareş este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. El este un tânăr ambițios, jovial, care s-a remarcat an de an la olimpiada de matematică. A realizat diverse proiecte în domeniul Web, precum o aplicaţie bazată pe Inteligenţă Artificială (în cadrul unui concurs), dar şi multiple website-uri.

Voluntar

Am 17 ani și sunt elev la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, în clasa a XI-a. Eu m-aș caracteriza drept o persoană deschisă spre a afla lucruri noi și de a deveni o versiune mai bună de-a mea în fiecare zi. Sunt o fire activă, îmi place să iau inițiativa de câte ori am ocazia, iar obstacolele dintre mine și scopurile propuse sunt cele mai plăcute provocări.

Voluntar PR&Comunicare

Mara este o adolescentă jovială, de încredere şi deosebită, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională și a participat la etapa națională a olimpiadei de chimie. Ea face parte şi din echipa de robotică a Colegiului, fiind parte din departamentul dezvoltării software-ului.

Voluntar PR&Comunicare

Adriana este o fire comunicativă, punctuală și responsabilă. Ea este activă în redactarea articolelor în cadrul proiectului național „Școli curate” în care este implicată ca ambasador. Ambițioasă și determinată fiind, ea ocupă postul de redactor în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Cluj. Adriana consideră că numai prin intermediul cunoașterii ajungi să găsești răspunsul întrebărilor pe care ți le pui constant. 

Voluntar PR&Comunicare

Sunt elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mihai Viteazul“ Turda. Am fost de mică pasionată de științele exacte, biologia în special, dar rezonez și cu arta și limba română, fiind, aș zice eu, destul de creativă. Sunt o fire ambițioasă, optimistă și curioasă. Am multe întrebări și sunt dornică să învăț lucruri noi. Eu cred ca educația și cultura sunt unii dintre cei mai importanți piloni ai societății, ele obținându-se prin mult studiu, seriozitate și perseverență. 

 
 
Voluntar PR&Comunicare

Sunt o fire ambițioasă, implicată si curioasă, dispusă să învăț mereu lucruri noi din diferite domenii. Mă consider o persoană prietenoasă, sociabilă, dornică să ajut. Sunt pasionată de științe exacte precum biologia si chimia, dar și de limba engleză. Îmi doresc ca alături de aceasta echipă să îmi dezvolt continuu cunoștințele în aceste domenii cât si domenii conexe.